Vlada Kantona Sarajevo usvojila novi Plan interventnih mjera za prekomjernu zagađenost zraka

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čistti zrak 301

Treba prekinuti stalno kopanje i građevinske radove ili nekim mjerama osigurati *****ijal koji raznosi vjetar.Ove mjere što je vlada usvojila su samo kratkorocne a niko ne radi na rješavanju problema za stalno. Mora se ako ništa na neki način vještački zimi napraviti provjetravanje zraka i probijanja atmosverskog pritiska. Bilo je nekakvih projekata ali nikad ozbiljnih.

Tatar

Ova vlada zna da ove njene pripravnosti neće dati nikakve rezultate.S druge strane hoće li vratiti pare ljudima za neiskorištene dane registracije

/ Najnovije