Vlada Kantona Sarajevo odobrila projekt: Veliko polje na Igmanu će dobiti novi sadržaj

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Grad bez autobusa

Sta imamo od toga kada 70 % stanovnistva ne moze doći do Igmana jer nema nikakvog prevoza iz Sarajeva. Pa neka uvedu bar jedan autobus da kruzi pa makar bio i komercijalni. Nije samo zimi interesantno djeci biti na planini nego i ljeti.

Ja

@Grad bez autobusa Apsolutno tačno, samo moram dodati - ne samo djeci, nego svima treba planina tokom čitave godine, pogotovo jer živimo u jednom od najzagađenijih gradova svijeta!

Habuhabuhabu

A šta fali ovom polju? Kako Arapi donesu deke i prostru? I kasnije vratiš u prvobitno stanje. Sada će tu niknuti svašta nešto ništa.

Hocete u eu, a prevoz vam ko na bliskom istoku

Nemas redovnu autobusku ili minibusku liniju sa bjelasnicu i igman i onda se cudite sto ljudi maksimalno koriste auta i dodatno zagadjuju zrak.

/ Najnovije