ViK upozorio: Zbog radova moguća su isključenja vode u nekoliko sarajevskih ulica

0
Radiosarajevo.ba
ViK upozorio: Zbog radova moguća su isključenja vode u nekoliko sarajevskih ulica
Foto: Facebook / Brojna sarajevska naselja danas bez vode

KJKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Sarajevo obavijestili su građane da će u utorak, 20. augusta, u toku dana doći do isključenja vode u nekoliko sarajevskih ulica. 

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama: Alojza Benca, Saliha Udžvarlića, Kobiljak, Reljevska, Briješće brdo, Vrbovska, Bosanskih kraljeva, Dr. Mustafe Denišlića, Fočanska, Geteova, Nerkeza Smailagića, Alibega Firduza čikma, Franje Kluza, Alije Imamovića, Safeta Zajke, Želimira Vidovića Kelija, Brčanska, Porodice Ribar, Doljanska, naselje Otes i Prvi Bataljon Sedrenik.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Omera Kovača,Višnjik i Franjevačka, zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u navedenim ulicama.

VSTV BiH imenovao nove nosioce pravosudnih funkcija

VSTV BiH imenovao nove nosioce pravosudnih funkcija

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije