VIK Sarajevo objavio važnu informaciju: Evo gdje će se izvoditi radovi u dane vikenda i ponedjeljak

0
Radiosarajevo.ba
VIK Sarajevo objavio važnu informaciju: Evo gdje će se izvoditi radovi u dane vikenda i ponedjeljak
Foto: Facebook / Novi radovi / Ilustracija

VIK Sarajevo objavio je informacija o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za subotu, nedjelju i ponedjeljak, odnosno 16, 17. i 18. decembar 2023. godine.

Za danas, 16. decembar, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema planirano je izvođenje radova na popravkama kvarova u ulicama Nerkesijina i Alipašina.

Dan poslije, u nedjelju, 17. decembra, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema planirano je izvođenje radova na popravci kvara u ulici Avde Palića.

Konaković razgovarao sa princom Faisalom, šefom diplomatije Saudijske Arabije

Konaković razgovarao sa princom Faisalom, šefom diplomatije Saudijske Arabije

U ponedjeljak, 18. decembra, također u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, izvodit će se radovi na popravkama kvarova i drugim intervencijama na vodovodnoj mreži zbog čega može doći doprekida vodosnabdijevanja u 15 sarajevskih ulica.

Kako su saoopćili iz VIK Sarajevo, radi se o ulicama Mošćanica čikma, Alije Nametka, Petrakijina, Safeta Isovića, Adema Buće, Humska, Ibrahima hafiza Riđanovića, Put Famosa, Hrvatin, Bakarevićeva, Panjina kula, Nikole Šopa, Sulejmana Pačariza Hodže, Dolina Mira i Mihaljevska.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", zaključuje se u saopćenju VIK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije