ViK objavio spisak: Više od 20 sarajevskih ulica danas bi moglo ostati bez vode  

1
Radiosarajevo.ba
ViK objavio spisak: Više od 20 sarajevskih ulica danas bi moglo ostati bez vode   
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Radovi na vodovodnoj mreži, Sarajevo

Iz KJKP Vodovod i kanalizacija obavijestili su javnost o novim radovima, zbog kojih bi u ponedjeljak, 21. oktobra, veći broj sarajevskih ulica mogao ostati bez vode.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Kolibe, Sabita Užičanina, Rakovička cesta, Kenana Brkanića, Ramiza Alića, Aleja Bosne srebrene, Nahorevska, Emira Šabanije, Safeta Isovića, Džemala Bijedića, Dobrinjska, Sejfulaha Prohe, Zahira Panjete, Adema Buće, Sarajevskih gazija, Čebedžije i dio naselja Vratnik, Rafaela Gaona, Dolina mira i Novopazarska.

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo koji se finansira sredstvima EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Reisa Džemaludina Čauševića, Maršala Tita, Valtera Perića i Gimnazijska. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim, te ulicama Džoke Mazalića i Vrazova.

Rade Šerbedžija imao operaciju: Putem društvenih mreža se obratio fanovima

Rade Šerbedžija imao operaciju: Putem društvenih mreža se obratio fanovima

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopćili su iz ViK-a.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije