Obavještenje iz ViK-a: Ove sarajevske ulice danas bi mogle ostati bez vode

2
Radiosarajevo.ba
Obavještenje iz ViK-a: Ove sarajevske ulice danas bi mogle ostati bez vode
Foto: Facebook / Novi radovi / Ilustracija

Iz KJKP Vodovod i kanalizacija su obavijestili javnost kako će se u subotu, 19. oktobra, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvoditi radovi na popravkama kvarova u ulicama Novopazarska i Dolina mira.

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulici Omera Kovača, zbog kojih može doći do prekida vodosnabdijevanja u istoj, te u ulicama Sulje Jahića, Vladimira Preloga i Braće Kovačević.

U ponedjeljak, 21. oktobra., u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Kolibe, Sabita Užičanina, Rakovička cesta, Kenana Brkanića, Ramiza Alića, Aleja Bosne srebrene, Nahorevska, Muhameda ef. Pandže, Emira Šabanije, Safeta Isovića, Džemala Bijedića, Dobrinjska, Sejfulaha Prohe, Zahira Panjete, Adema Buće, Orahov brijeg i Porodice Babačić.

Kurt Bassuener: 'Intervencija Europskog suda od strane Schmidta može ograničiti potencijal BiH'

Kurt Bassuener: 'Intervencija Europskog suda od strane Schmidta može ograničiti potencijal BiH'

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulici Reisa Džemaludina Čauševića, zbog kojih može doći do prekida vodosnabdijevanja.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, poručili su iz KJKP Vodovod i kanalizacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije