ViK objavio spisak: U ovim sarajevskim ulicama mogući prekidi u snabdijevanju vodom

2
Radiosarajevo.ba
ViK objavio spisak: U ovim sarajevskim ulicama mogući prekidi u snabdijevanju vodom
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Radovi na sanaciji kvara cjevovoda, Sarajevo

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija i ovog jutra je stigla informacija o radovima koji će se izvoditi na vodovodnoj mreži u ponedjeljak, 3. juna 2024. godine.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama:

Nahorevska, Midhata Hujdura Hujke, Dobojska, Avde Smajlovića, Pavla Lukača, Banjalučka, Bledska, Novopazarska, Put Mladih Muslimana, Butilska, Mehe Žige,
Mihaljevska, Nahorevska, 8. marta, Maršala Tita, Herceg Stjepana, Augusta Brauna, Fra Anđela Zvizdovića, Vahide Maglajlić, Mustafe Kamerića, Oslobodilaca Sarajeva, Jusufa Juke Gojaka, Franje Kluza, Gazi Mehmed –paše Fidahića i Džemala Bijedića.

Mladi doktor Rinad Zukić iznenada preminuo u svojoj 32. godini

Mladi doktor Rinad Zukić iznenada preminuo u svojoj 32. godini

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuju po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

U ulici Džemala Bijedića došlo je do kvara na glavnom cjevovodu. Do prekida snabdijevanja vodom došlo je u navedenoj ulici, a normalizacija snabdijevanja vodom očekuje se po okončanju radova", saopštili su iz ViK-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije