ViK i za vikend na terenu: Bez vode bi mogle biti ove sarajevske ulice

0
Radiosarajevo.ba
ViK i za vikend na terenu: Bez vode bi mogle biti ove sarajevske ulice
Radiosarajevo.ba / Radovi na vodovodnoj mreži

Iz sarajevskog preduzeća Vodovod i kanalizacija objavili su informaciju o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za dane 18. 19. i 20. novembar 2023. godine, te spisak ulica koje će danas, sutra, ali i u ponedjeljak biti bez vode.

Za 18. novembar 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Atife Karalić, Put Famosa i Ibrahima hafiza Riđanovića.

Za 19. novembar 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Reisa Fehima Spahe čikma i Ruđera Boškovića.

Udes u Sarajevu: Povrijeđene dvije osobe

Udes u Sarajevu: Povrijeđene dvije osobe

Za 20. novembar 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama: Ramiza Salčina, Vahide Maglajlić, Ibrahima hafiza Ridžanovića, Hambina Carina, Armije RBiH, Ophodža, Enesa Herića, Blagajska, Petra Sinana Šaina, Safeta Zajke, Tandareva, Armaganuša, Rosulje X i Rosulje VI.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuju po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije