ViK i danas na terenu: Vodovod objavio spisak sarajevskih ulica u kojima će izvoditi radove

1
Radiosarajevo.ba
ViK i danas na terenu: Vodovod objavio spisak sarajevskih ulica u kojima će izvoditi radove
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Radovi na vodovodnoj mreži

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija objavljena je informacija o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za subotu, 17. februara,  te za ponedjeljak 19. februara 2024.

U subotu, 17. februara, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: Mis Irbina, Reisa Džemaludina Čauševića i Aleja Bosne Srebrene. 

U ponedjeljak, 19. februara, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u ulicama: Novopazarska, Bistrik medresa, Prijedorska, Aleja Bosne Srebrene, Ramiza Salčina, Branislava Nušića, Republike Bugarske, Dr. Kasima Begića, Stupsko brdo, Munira Gavrankapetanovića, Olivera Ibrahimovića, Dr. Silve Rizvanbegović, Asima Behmena, Hajrudina Šabanije, Enisa Srne, 18. septembra, Stara cesta, Rafaela Gaona, Adema Buće, Bana Mateja Ninoslava, Mahmuta Bušatlije čikma, Bosanskih kraljeva, Panjina kula, Kršilovac, Omladinska i Mitra Šućura.

Vijeće UN-a za ljudska prava pozvalo na embargo oružja Izraelu

Vijeće UN-a za ljudska prava pozvalo na embargo oružja Izraelu

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", saopćeno je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije