Vijeće roditelja KS: "Naša djeca zaslužuju bezbrižno školovanje u sigurnom okruženju"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Produžena ruka

Vijeće roditelja KS samo produžena ruka resornog ministarstva i kvazi instituta.

Lijek

Dragi roditelji,da li ste se obratili organima i ministarstvima koja su nadležna za sigurnost svih građana ,a naročito djece u školama ? Nemojte molim vas od ovako ozbiljnog i zabrinjavajućeg problema praviti a*****sku radionicu! Trebate abdominalnog hirurga,a vi se obraćate stomatologu! Gdje vam je logika,a ,da,sve su to medicinski radnici! Lud ,zbunjen ….

Hahahah

Trazili ste demokratiju eto vam je, radi ko sta hoce, nema vise lijepog komunizma i golog otoka.

6pjktb

I ovi roditelji svasta nesta hoce . Zar ne vidite da se protiv Sarajeva vodi nekakav specijalni rat ko zna odakle. Ako slùzbe poput OSE SIPE i MUPa ne rijese problem ne moze ga rijesiti ni mistrica obrazovanja. Svi samo traže prava a od obaveza se svi ovrađuju.

Error

Pa ko dojavljuje ne dojavljuje valjda neki dedo sto mu je dosdno dojavljuju djeca Koliko puta su ti roditelji bili u paradoxu dok su pokusali da olaksaju svoje odgovornosti i obaveze kroz sistem Kada djeca se odaju alkoholu i nikotinu oni traze da se povuce isti sa trzista da se ne prodaje a ne odgajaju djecu kako i zasto trebaju da stite svoje tijelo i um sta znaci i kako iskontrolisati sebe u cinjenju nemorala i losih strasti cuj sigurmo okruzenje pa oni sami sebi stvaraju sigurno okruzenje svojim ponasanjem prvo

IVA

Roditelji ne bježe od roditeljskih obaveza. Zar bi trebalo da rade posao ministarstva ili sigurnosnih agencija, koji vam je?! >>I ovi roditelji svasta nesta hoce . Zar ne vidite da se protiv Sarajeva vodi nekakav specijalni rat ko zna odakle. Ako slùzbe poput OSE SIPE i MUPa ne rijese problem ne moze ga rijesiti ni mistrica obrazovanja. Svi samo traže prava a od obaveza se svi ovrađuju. ka 6pjktb<<

/ Najnovije