Veliki dio Sarajeva i danas bez električne energije: Pogledajte kada i gdje

Radiosarajevo.ba
Veliki dio Sarajeva i danas bez električne energije: Pogledajte kada i gdje
TravelingBuzz / Sarajevo
Onako kako je to bilo i pred kraj prošle sedmice, Elektroprivreda Bosne i Hercegovine početkom ove sedmice nastavlja s radovima na elektroenergetskoj mreži u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Zbog toga je danas najavljen veliki broj isključenja u većem dijelu cijelog Kantona Sarajevo, te će privremeno, tokom dana, biti isključeno čak 15 trafostanica.

Kako se navodi u saopćenju iz Elektroprivrede BiH, ovi prekidi i ograničenja isporuke električne energije dešavat će se zbog planiranih isključenja i ograničenja, a radi održavanja i remonta mreže, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova.

Na narednoj fotografiji možete pogledati koji će to dijelovi Sarajeva u pojedinim vremenskim intervalima ostati bez električne energije.

 

sarajevo_struja_iskljucenja_uic_19_12_16.jpg - Veliki dio Sarajeva i danas bez električne energije: Pogledajte kada i gdje

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije