Velika grupa građana Marijin Dvor: 'Kandidati za načelnike Općine Centar, ovo tražimo od vas'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Medi

***

Odlično

Ovo će biti zbunjoza za kandidate, baš me zanima kako će se snaći.

Ovo 100% ima smisla

Hajahajahahahhahahahaha

Pa sta?

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM. ka Medi IMAJU PRAVO DA BUDU PANDE AKO ZELE. PA STA? DOSADAN SI VISE, SMANJI DOZIVLJAJ.

Odlično

Sumnjam da će iko to potpisati ali akcija je odlična. Ma nisu oni o tome ni razmišljali do sada.

Imatujos

Urediti prostor za kontejnere i nabaviti nove kontejnere zatvorenog tipa, ukloniti trajno pse i macke s ulice i vrsiti redovno deratizaciju grada..napraviti novi sistem upravitelja zgrada i naciniti civilini sud u kome ce se rjesavati pitanja “komsijska” na brz i efikasan nacin da se ne zatrpava pravosudje,saditi ukrasno drvece i vise raditi na hortikulturi..obnavljati krovove zgrada

Korkut

Zasto niste kandidovali načelnika iz svojih redova ma šta da ste, kada imate tolike zahtjeve ? Slažem se sa svim što ste napisali osim sa ucjenama. Nista tu ne zavisi od samog nacelnika postiji tu i općinsko vijeće i kantonalni nosioci vlasti kao i državna komisija za nacionalne spomenike. Kada bi bilo kako vi tražite to bi na neki način bilo mito i korupcija .

Gulliverus

Nije valjda da Mandić ugrađivač nije ispunio sva ova vaša očekivanja, pa jel to moguće ljudi moji?

Robot

Nema od toga nista, trasa ide preko vilsa, zgrade ce se graditi, hastahana je stvar proslosti. Neko je gore pisao, zamjeniti kontejnere saditi drveca, obnoviti fasade... to su realni zahtjevi

Salkan

A zašto Jasmila nije bila ovako aktivna oko Kasumovića nego je šutjela tri godine? U sve se miješa,o svemu sve zna ali eto o Kasumoviću nije ništa znala.

/ Najnovije