Vedrana Vikić Musić, kćerka legendarnog Dragana Vikića nova zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Erdo

Hajde dobro, Vikić je stvarno zaslužio da svoju djecu nekako obezbjedi, jer kada trezoraši i ratni profiteri uhljebljuju preko naših leđa svoju čitavu familiju, onda Vikić ima od mene pozitivan stav za ovo.

00keko00

Pa sve žene u vrhu SDP a.? Ima ih i neopredjeljenih.

Padaj silo i nepravdo...

Komandant, ni posredno ni neposredno, nema veze s ovim. Vedrana je jedna od rijetkih koji zaista vjeruju u ideju socijaldemokratije i BiH koja bi se gradila od najboljega u temeljima ZAVNOBiH-a i nadograđivala još boljim rješenjima. U tom smislu je Vedrana nekoliko kopalja ispred 99% članova ovog lažnjačkog SDP-a i spada među one rijetke izuzetke koji potvrđuju pravilo.

Gost

Od Lane Prlić stric, očev brat, Jadranko Prlić osuđen za ratni zločin. Dobio 25 godina za zločine nad Bošnjacima, a njegova bratična, čim je napunila 17 godina, ušla u SDP BiH da se bori za jedinstveni Mostar. A njen stric podijelio Mostar i Hercegovinu. I baš ona našla da se bori za jedinstveni Mostar i da mjesečno zgrče hiljade maraka od države čije je bošnjačko civilno stanovništvo ubijao njen stric. Lukava baš ta Prlićka. A i Jadranko je bio komunista pa pokazao pravo lice u ratu. A ova Vikićka? Oca joj prozivaju za zločine nad hrvatskim civilima u Buhinim kućama. I to je kadar SDP-a BiH. Ima ovdje djece i bošnjačke, i hrvatske i srpske da im roditelji mrava zgazili nisu u ratu. Pa pored ovakvih Prlićki i Vikićki ne mogu doći do izražaja.

Gost

Od Lane Prlić stric, očev brat, Jadranko Prlić osuđen za ratni zločin. Dobio 25 godina za zločine nad Bošnjacima, a njegova bratična, čim je napunila 17 godina, ušla u SDP BiH da se bori za jedinstveni Mostar. A njen stric podijelio Mostar i Hercegovinu. I baš ona našla da se bori za jedinstveni Mostar i da mjesečno zgrče hiljade maraka od države čije je bošnjačko civilno stanovništvo ubijao njen stric. Lukava baš ta Prlićka. A i Jadranko je bio komunista pa pokazao pravo lice u ratu. A ova Vikićka? Oca joj prozivaju za zločine nad hrvatskim civilima u Buhinim kućama. I to je kadar SDP-a BiH. Ima ovdje djece i bošnjačke, i hrvatske i srpske da im roditelji mrava zgazili nisu u ratu. Pa pored ovakvih Prlićki i Vikićki ne mogu doći do izražaja. ka Gost Zamisli da si, po nacionalnosti Hrvat, i da te optužuju da si išao ubijati civilno stanovništvo i to Hrvate (naciju svog oca i djeda) u Buhinim kućama.

Gost

Još je gore ako Vikić nije imao nikakve veze sa zločinima "Vikićevaca" nad hrvatskim civilima u Srednjoj Bosni, a nego je išao pod imenom postrojbe "Vikićevci" ubijati Hrvate. Da ispadne da je to radio Hrvat Vikić. I ova Vedrana, ako je svjesna šta joj je sve ocu rađeno ovdje, i opet nešto za njih igra.

/ Najnovije