Veći dio Sarajeva još uvijek bez vode, građani ogorčeni: Evo šta kažu iz VIK-a

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hu Hu

Djeca dosla iz skole? Zar nemate u kuci dezinficijensa, spominjete covid.? Drugo, mogli ste otici u.prodavnicu i kupiti vode za marku, dvije, pa da imate i za ruke i za caj djeci. Trece, otkako je stao rat, ja i dalje imam u kuci 6 kanistera punih vode. Zalijem cvijece i natocim novu. Mucnite malo tim praznim tikvama.

Bosnjao ima stav i kad je pun kanister

Djeca dosla iz skole? Zar nemate u kuci dezinficijensa, spominjete covid.? Drugo, mogli ste otici u.prodavnicu i kupiti vode za marku, dvije, pa da imate i za ruke i za caj djeci. Trece, otkako je stao rat, ja i dalje imam u kuci 6 kanistera punih vode. Zalijem cvijece i natocim novu. Mucnite malo tim praznim tikvama. ka Hu Hu Pokisla ti gloova SDA bootu

Www

Ovo su najveci lazovi VIK-a, bezocne lazi i petljanija. Vracaju nas u 19. vijek, u ratno stanje, pomazu Covidu da hara gradom. A sutra ce Vlada Kantona pricati bajke i lazi i traziti opravdanje za nesposobnost VODOVODA. firmr.BRUKA STE VIKU, A I VLADO KANTONA.

;)

Dio grada u kojem ja živim već 20 godina ima noćnu redukciju upravo zbog ovih koji nemaju vode samo danas, zato vaš me briga što nemate vode. Znali ste da neće bit' vode, što se niste pripremili, mrš

Bošnjak

Bravo kakire izmetbegovic I SDA futavci

222

REKLI I OPET SLAGALI....TREBA IH U K I N U T I ALI KO, NESPOSOBNA FORTINA VLADA.

Guest

Više od 12h vode nema veći dio centra i starog grada. Voda je trebala doći u poslijepodnevnim satima, da bi na upit rekli doći će oko 8-9 h. Vode još uvijek nema, a na 3 telefonska broja se niko ne javlja. Ovo bi trebalo tužiti, zašto se radovi nisu završili u obećanom vremenskom roku.

!

Dijelovi grada koji su bez vode većim dijelom nemaju veze sa Al.poljem i Centrom.Ili je neznanje ili namjerno ali u doba zaraze neko bi trebao krivično odgovarati!

!

071 sve si u pravu potpisujem!

Guest

Guest @ Hu hu Pravo domacinsko ponasanje i svaka Vam cast.

Guest

Guest A sta bi rekli kad dom za stare u Nedzaricima je u sred onih vrelina dom iskljucivao vodu poslije vecere od 18 sati do ujutro za dorucak pustali u 6 sati. Korisnici se nisu mogli ni napiti niti kupiti zabranjeno bilo korona. Lopovi stedili na stare i bolesne da bi sebi plate povecavali.

Hu Hu

Djeca dosla iz skole? Zar nemate u kuci dezinficijensa, spominjete covid.? Drugo, mogli ste otici u.prodavnicu i kupiti vode za marku, dvije, pa da imate i za ruke i za caj djeci. Trece, otkako je stao rat, ja i dalje imam u kuci 6 kanistera punih vode. Zalijem cvijece i natocim novu. Mucnite malo tim praznim tikvama. ka Hu Hu Pokisla ti gloova SDA bootu ka Bosnjao ima stav i kad je pun kanister<< Pogodio si ko prstom u g..no. hiljade kilometara su mi stajalista i preference od primitivne stranke. Samo hocu reci da se u vanrednim situacijama trebs snalaziti a ne kukati. Svi koji se zale neka pomisle kako smo to izdrzali 4 godine. A zatvarali su nam vodu i 'nasi' i oni s brda. Tako i struju

/ Najnovije