Večeras u 21 sat počeo prekid u vodosnabdijevanju u više sarajevskih naselja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Trpi

Marvo,nemojte da vam padne na pamet da strajkujete,samo sabur gmizavci.

***

***

Gjj

Sta RADI KANTONALNA VLADA S UKOM NA CELI. DOZVOLI VIKOVCIMA, MARVI, DA PRAVI GRADJANE SARAJEVA BUDALAMA. NEMA REDUKCIJA GDJE SU ONI, REDUKCIJA JE MEDJU OSTALIM. PRAVE NAM I STVARAJU RAZNO DOBA. B R UNK A. DOKLE CE KUK I KUKPVVI PRAVIZIARVUMOD NAS. BRUKOOOOOO....

Istina

Sta RADI KANTONALNA VLADA S UKOM NA CELI. DOZVOLI VIKOVCIMA, MARVI, DA PRAVI GRADJANE SARAJEVA BUDALAMA. NEMA REDUKCIJA GDJE SU ONI, REDUKCIJA JE MEDJU OSTALIM. PRAVE NAM I STVARAJU RAZNO DOBA. B R UNK A. DOKLE CE KUK I KUKPVVI PRAVIZIARVUMOD NAS. BRUKOOOOOO.... ka Gjj isto sto i sda prethodnih godina i to ona sda koja nas je dovela na dno dna, eno im vrh stranke robija zbog raznih kriminala

ne budite razmaženi!

nema druge nego počet se sapunjati bez vode tako da poslije možemo nabaciti... parfem! uskoro reis počinje sa dovama za vodovod... pridružimo se svi!

alaham, u banjaluci i širokom

VODE KOLKO HOŠ! sve se poljevamo njome, onako iz zeze. a i eu dala banjalucibespovratne silne milione da se izgradi vodovod za srpske junake, da mirišu, da bude; prvo safun, onda parfem! nismo kasablije da zaudaramo jer nema vode. vodeni pozdraf srboljubima i krpoatoljubima iz voljene redoakcje! PUSA!

/ Najnovije