Važno obavještenje za vozače: Izmjena režima saobraćaja u sarajevskom naselju

0
Radiosarajevo.ba
Važno obavještenje za vozače: Izmjena režima saobraćaja u sarajevskom naselju
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Ilustracija

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo odobrilo je produženje privremene izmjene saobraćaja u ulici Zlatnih ljiljana, u Općina Hadžići, do 30. septembra 2021. godine, a radi izvođenja radova na izgradnji stambeno-poslovnog objekta Hadželi 3.

U tom periodu, bit će zabranjen saobraćaja za motorna vozila u dijelu saobraćajne trake u kojoj se izvode radovi, dok druga ostaje slobodna za saobraćaj, sa preusmjerenjem sigurnim dijelom javno - prometne površine.

Također, radi izvođenja radova na rekonstrukciji saobraćajnice, u periodu od 21. augusta do 31. oktobra ove godine, bit će na snazi privremena izmjena režima saobraćaja na regionalnom putu R445 Semizovac-Ilijaš-Visoko, na dionici od mosta na rijeci Bosni-Malešići-do skretanja za Bioču-Stari Ilijaš.

I na ovoj dionici u pomenutom periodu bit će zabranjen saobraćaj za motorna vozila u dijelu saobraćajne u kojoj se izvode radovi, dok druga ostaje slobodna za saobraćaj, sa preusmjerenjem sigurnim dijelom javno - prometne površine, saopštavaju iz Ministarstva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije