Važno obavještenje iz GRAS-a: Izmjene u tramvajskom i autobuskom saobraćaju

Radiosarajevo.ba
Važno obavještenje iz GRAS-a: Izmjene u tramvajskom i autobuskom saobraćaju
Foto: Radiosarajevo.ba / Prekid saobraćaja

Iz KJKP GRASA-a najavili su izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo zbog održavanja manifestacije Sarajevska zima 2020. godina danas, 7. februara 2020. godine.

Doći će do izmjena u saobraćaju od 18 do 19 i 30, i to:

- Tramvajski saobraćaj će se obavaljati preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola - Baščaršija - Tehnička škola

- Linije koje saobraćaju za Podrhastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku mijenjat će polazni terminal i umjesto Doma Armije polazit će as terminala Park.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja utvrđuju operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu.

Najavljene su izmjene u sabraćaju i za sutra, 8. februar.

Zbog održavanaj mirnog protestnog skupa ispred Narodnog pozoriša (Pravda za Dženana) u subotu će u periodu od 13 do 15 sati doći do privremene obustave saobraćaja u dijelu Zelenih beretki, Branilaca Sarajeva, Ćemaluša i Radićeva što će dovesti do imjena u odvijanju gradsko prevoza, i to:

- Linije koje saobraćaju za Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku mijenjat će polazni terminal i umjesto sa Doma Armije polazit će sa terminala Park.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije