Važno obavještenje GRAS-a o prodaji kupona: Lijepe vijesti za studente i penzionere

1
Radiosarajevo.ba
Važno obavještenje GRAS-a o prodaji kupona: Lijepe vijesti za studente i penzionere
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevo

KJKP GRAS obavještava korisnike javnog gradskog prijevoza da je u ponedjeljak, 1. novembra počela prodaja pretplatnih karata za novembar 2021. godine. 

Prodaja kupona odnosi se na: radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremene penzionerske kupone, strane penzionere, bračnog druga penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

"Obavještavamo penzionere i redovne studente Kantona Sarajevo da se period važenja pretplatnih karata za javni gradski prevoz za mart 2020. godine produžava do 31. decembra", poručuju iz GRAS-a.

Podajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima od 1. do 10. novembra radit će produženo od 07:00 – 16:30 sati, a od 11. novembra do kraja mjeseca od 07:00 – 15:00 sati.

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 07:00 – 15:00 sati.

"Sva prodajna mjesta u subotu, 06. novembra radit će od 08:00 – 13:30 sati.

Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, Domu Armije, Marijinom Dvoru, Željezničkoj stanici i Čengić Vili", naglasili su iz GRAS-a. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije