! / Važno obavještenje iz Vodovoda: Veliki dio Sarajeva u utorak bez vode

20. 10. 2021. u 16:14:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

U četvrtak 21. oktobra, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Sarajevskih gazija, 14. septembar, Dragana Kulidžana, Trg Sarajevske olimpijade, Kodžina, Garaplina, Huremuša, Firdusbegova, Nikole Šopa, Trg Oteškog bataljona, Mustafe Behmena, Bjelavica, Toka i Talirevića. Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima.

Ovu informaciju saopćili su iz KJKP Vodovod i kanalizacija.

Također navode da su u sklopu Projekta EBRD-a, za 21.10.2021. godine od 09:00h planirani radovi na izgradnji mjerno regulacionog šahta i ugradnji opreme u ulici Hadži-Bešireva.

U sklopu planiranih radova, doći će do prekida u vodosnabdijevanju u slijedećim ulicama: Bardakčije, Strmac, Himze Polovine, Šekerova, Hadži-Mehmedova, Safeta Pašalića, Jovana Bijelića, Ismeta Mujezinovića, Ahmeda Muratbegovića, Rušida Prgude i Nusreta Fazlibegovića.

Do poremećaja u vodosnabdijevanju (pada pritiska) doći će u ulicama: Višnjik, Bjelave, Asima Ferhatovića i Zaima Šarca.

Ukoliko se radovi budu odvijali planiranom dinamikom-izvođač radova Unioninvest doo planira završetak radova u večernjim satima.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA