Važne informacije za građane Sarajeva: U nedjelju izmjena saobraćaja na Koševu

1
Radiosarajevo.ba
Važne informacije za građane Sarajeva: U nedjelju izmjena saobraćaja na Koševu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevo / Ilustracija

Ministarsto saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost Fudbalskom klubu "Sarajevo" za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Patriotske lige – obilaznica pored Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, radi provođenja mjera osigruranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice u nedjelja, 30. jula 2023. godine, u vremenu od 18:00h do 23:00h.

Privremena izmjena režima saobraćaja se sastoji od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige – obilaznica pored Olimijskog stadiona od ulice Patriotske lige do ulice Batanija za sva vozila osim za vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih vozila i vozila medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.

Alternativni pravac odvijanja saobraćaja u vrijeme obustave jeste ulica Betanija, i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige (krak pored Zoološkog vrta Pionirska dolina).

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alaternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije