Važna obavijest za građane: Zbog incidenta obustavljen tramvajski saobraćaj u Sarajevu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kasaba Open

Ima li novosti sa koride?

Karanana

Pa gdje ministar? Jel izašao iz onog tunela?Gdje su kamere ili služe kao ukras, hoćemo da vidimo šta se to desilo.

Voda

Kada će voda? Daj hitno provjerite

Guest

Nama treba voda. Ovo nije humano cijeli dan rade na izmjeni cijevi. Nesposobni

Složna braća

ziher je neki tetovirani bošnjak potegao džepni nož...?

Imaj mjere moj dilbere

Joooooj SDA botiva što cvile ko pacovi. Ne propustaju ni jedan tekst, o bilo čemu da piše, da cvile i kukaju. Dakle, momak u tramvaju napao djevojku, gradani stali u njenu obranu i prebili siledziju. I neka su!!! Kakvi minustru, bakraći, vode, cijevi i ostale nebuloze.

Figaro

Kad će tramvaj za Rasnicu ?

Hana

Joooooj SDA botiva što cvile ko pacovi. Ne propustaju ni jedan tekst, o bilo čemu da piše, da cvile i kukaju. Dakle, momak u tramvaju napao djevojku, gradani stali u njenu obranu i prebili siledziju. I neka su!!! Kakvi minustru, bakraći, vode, cijevi i ostale nebuloze. ka Imaj mjere moj dilbere Ciju djevojku? Svoju ili obicnu putnicu? Kako god, nek je dobio degenek.

Guest

J ti SDA *****

/ Najnovije