Važna obavijest za građane: Privremena izmjena režima saobraćaja zbog Sarajevskog maratona

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Licemjerstvu nigdje kraja

Prosvjetni radnici pamet u glavu. Dečki u plavom mogu blokirati cijeli grad, a vama ne daju da blokirate na par minuta dvije raskrsnice. Ne zaboravite to do oktobra.

Trasa odvijanja maratona

Kao informacija mogla je ići i karta s ucrtanom trasom odvijanja maratona. To vam prije četiri godine nije bio problem, očito da danas jeste. Sramota da nema ucrtane trase.

Gogo

Zašto ste mi skinuli komentar kojim se protivim ovom maratonu? Oni smiju da blokiraju pola miliona stanovnika ovoga grada, a ja ne smijem da se protivim tome? Fuj i za vas radio sarajevo.ba....

Hamo

Zašto ste mi skinuli komentar kojim se protivim ovom maratonu? Oni smiju da blokiraju pola miliona stanovnika ovoga grada, a ja ne smijem da se protivim tome? Fuj i za vas radio sarajevo.ba.... ka Gogo ali oni su dečkići u plavom. Na njih se ne smije puno pričati i kritikovati. Pored Igmana, Trebevića oni našli trčati u centru grada što kao prvo nije zdravo za njih a ni za stanovnike grada koji moraju razmišljati kako doći do hitne pomoći, bolnice ili neke druge obaveze poput posla itd....

Ucitelj

Prosvjetni radnici pamet u glavu. Dečki u plavom mogu blokirati cijeli grad, a vama ne daju da blokirate na par minuta dvije raskrsnice. Ne zaboravite to do oktobra. ka Licemjerstvu nigdje kraja to nije razlog zbog kojeg se prosvjetnim radnicima brani štrajk nego zbog djece koja moraju završiti školsku godinu bez bilo čijeg ugrožavanja a prosvjetni radnici će sada imati dva tri mjeseca godišnjeg odmora pa neka štrajkuju svaki dan.

Reuf

Dionica Jahorina-Trebevic-Vraca predivna za trcati kroz sumu i prirodu s pogledom na grad i nije nesto prometna. Dionica FDS do Brijesca takodjer je kroz grad i blokira 2 naselja. Dionica Stojicevac-Hrasnica-Ilidza-Vrelo Bosne, predivan potez kroz zelenu i ne blokira 2 naselja. Hrasnica-Hrasnicki put-Igman odlican trail ne blokira nista. Hadzici-Igman-Bjelasnica planiski maraton, ne blokira nista. Sve su ovo rute koju mogu trcati nasi dragi FGRovci i da nas ne drze taocima. Takoder Masonci u Plavom mogu i ove ture organizovati ali im nisu nesto bitne jer nije cilj maraton vec je cilj biti vidjen, trcati od Vjecne Vatre do Vilsonovog, utabane ture LGBT slobodne zone Sarajeva.

Gogo

ali oni su dečkići u plavom. Na njih se ne smije puno pričati i kritikovati. Pored Igmana, Trebevića oni našli trčati u centru grada što kao prvo nije zdravo za njih a ni za stanovnike grada koji moraju razmišljati kako doći do hitne pomoći, bolnice ili neke druge obaveze poput posla itd.... ka Hamo Tako je, naravno, kada su nas *****ci gađali sa brda, grad nije bio blokiran....

Borac sa Žuči

Tako je, naravno, kada su nas *****ci gađali sa brda, grad nije bio blokiran.... ka Gogo Tako je, grad u ratu jeste bio blokiran iz vana, ali unutra grada nikad nije bilo blokade. Isto tako ova dva poređenja nemaju smisla. Nikad se ne porede dešavanja u ratnom periodu i u periodu mira. Tu nema nikakvog smisla za normalno poređenje.

/ Najnovije