Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja

0
Radiosarajevo.ba
Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja
Foto: N.G./Radiosarajevo.ba / Novi trolejbusi na ulicama Sarajeva

U Sarajevu će danas, 3. marta doći do privremene izmjene režima saobraćaja.

Na zahtjev FK "Željezničar" iz Sarajeva, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za privremenu izmjenu režima saobraćaja, koja se sastoji od privremene obustave saobraćaja u ulici Zvornička, na dijelu od raskrsnice s ulicama Put Mladih Muslimana – Azize Šaćirbegović do raskrsnice s ulicom Hamdije Čemerlića, Topal Osman-paše na dijelu od raskrsnice s ulicom Kemala Kapetanovića do raskrsnice s ulicom Zvornička, za dan 03.03.2024. godine, zbog održavanja nogometne utakmice između FK "Željezničar" i FK "Sarajevo".

Regulaciju saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj preusmjerava na alternativne pravce vršit će policijski službenici Uprave policije MUP-a KS u vremenu od 15.00 do 22.00 sati.

FK Željezničar ostvario ključnu pobjedu u borbi za opstanak, na Grbavici 'pali' Tuzlaci

FK Željezničar ostvario ključnu pobjedu u borbi za opstanak, na Grbavici 'pali' Tuzlaci

"Apelujemo na sve učesnice i učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih osoba u vrijeme realizacije ovih aktivnosti", poručili su iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije