Važna informacija za građane: Pola Sarajeva danas bez vode

1
Radiosarajevo.ba
Važna informacija za građane: Pola Sarajeva danas bez vode
Foto: Facebook / Ilustracija

Radnici KJKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Sarajevo i danas na terenu. Kako je najavljeno bez vode će biti pola Sarajeva. 

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se vršiti radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama:

  • Hamida Beširovića, Šerifa Loje, Baruthana čikma, Gornja mahala, Trg Oteškog bataljona, Branilaca Hotonja, Gornja Jošanica, Ruđera Boškovića, Mustafe Behmena, Ćamila Sijarića, Faletići, Jekovac, Grličića brdo, Fadila Hadžića, Olivera Ibrahimovića, Stupsko brdo, Novi rezervoar, Ejuba Delalića, Kobilja glava, Kenana Brkanića, Barice, Avde Hume, Ibre Ćeske, Porodice Šečić, Adema Buće, Derviš Fevzi Mostarca, Olivera Ibrahimovića i Safeta Isovića.

Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima.

Na Bjelašnici jutros minus 6: Objavljena prognoza do ponedjeljka - stižu naoblačenje i novi snijeg

Na Bjelašnici jutros minus 6: Objavljena prognoza do ponedjeljka - stižu naoblačenje i novi snijeg

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, danas će vršiti radove na pročepljenju i čišćenju kanala u ulicama:

Tepebašina, Bjelašnička i Dženetića čikma. Crpanje septičke jame vršit će se u ulicama Devet šehida, Rašida Bešlije i Mekote, crpanje taložnika na lokalitetu Bentbaša, u ulicama Karima Zaimovića i Hamdije Čemerlića, a ručno čišćenje bazena vršit će se na Bentbaši.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije