Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Veliki dio Sarajeva bez vode zbog novog kvara!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vodovod

u vraga više i vi i vaš pos'o .SRAMOTA !!! NESPOSOBNJAKOVIĆI!

***

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha,....

Haha

Nema veze ako nema vode, glavno da proradi do večere kad insan može i popiti malo vode

Situacija je takva da je SA grad BEZ VODE!

Vodovod je star, to su napravili jos nasi pretci, a mi trosimo pare na gluparije umjesto da izfinanciramo kompletnu obnovu vodovoda. Svaki dan negdje nesto pukne, svako malo citava gradska naselja ostaju bez vode, pa sta treba??? Hocemo li catrnje pravit, da imamo rezerve za WC kad zavrnu?

Mirza

Majke vam se sjetim cijelo vrijeme.

Hannah

I mi želimo ući u EU. ccccc... Mozda da prvo pripremimo uvjete civiliziranog svijeta, poput čistog zraka i vode. Koja sramot i bruka da nema vode; Ramazan, Veliki Petak, a pola grada nema vode .... Ma Užas!!

ccc

Klošari bitno da 2 pauze imaju, i u 5 do 4 se spakuju da idu kućama

/ Najnovije