Ulice Sarajeva postaju pozornica: Pripreme za Red Bull Showrun u toku

4
Radiosarajevo.ba
Ulice Sarajeva postaju pozornica: Pripreme za Red Bull Showrun u toku
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Pripreme za Red Bull Showrun u Sarajevu

Sarajevo će u nedjelju, 9. juna, postati centar adrenalinskih uzbuđenja i spektakularnih vožnji kada se na ulice glavnog grada dovede pobjednički Red Bull Racing bolid, zajedno s nizom drugih zabavnih sadržaja koji će privući mnogobrojne posjetitelje i gledatelje.

Glavni dio programa započet će u 14:00 sati, a nastupi najvećih zvijezda showa obećavaju nezaboravan doživljaj. Istinski 'čarobnjak' na motociklu, Arunas Gibieža, demonstrirat će svoje nevjerojatne vještine, dok će njemački majstori drifta, Red Bull Driftbrothers, oduševiti publiku u svojim moćnim drift automobilima.

Poseban gost, legendarni britanski F1 vozač David Coulthard, dodat će još više uzbuđenja vozeći Red Bull Racingov F1 bolid RB7.

Beogradska scena oživjela uz balet 'Sjećaš li se Dolly Bell?'

Beogradska scena oživjela uz balet 'Sjećaš li se Dolly Bell?'

Pripreme za ovaj događaj su u punom jeku, a na Marijin Dvoru već su počele instalacije tribina kod Zemaljskog muzeja, kako bi posjetitelji mogli uživati u vrhunskim performansama.

Red Bull Showrun obećava nezaboravan dan pun adrenalina, uzbuđenja i nevjerojatnih vožnji, stoga ne propustite priliku da budete dio ovog spektakularnog događaja u Sarajevu. 

U nedjelju će doći i do izmjene saobraćaja, a na tu temu možete pročitati više na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije