U Vlakovu obavljeni dženaza i ukop Palestinca (21) koji nema nikoga: 'Svaka čast, Sarajevo!'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Noel

Baš je fino što su se Sarajlije okupile da se oproste od mladog palestinca, ali mi nije jasno kako je on "poginuo" kad je došao u Sarajevo.

Sara

Baš je fino što su se Sarajlije okupile da se oproste od mladog palestinca, ali mi nije jasno kako je on "poginuo" kad je došao u Sarajevo. ka Noel gdje si ti pročitao da je poginuo ? Umro kao što se umire.

***

***

Rahmet

Humani smo mi inaće kad se trebamo nekom pokazati .Imaju i ona dvojica što sahranjuju migrante kraj Drine i dižu spomenike. Jedino nismo humani prema sebi i svojima. Slučaj u Zenici danima umrla osoba u stanu, slučaj u Gradačcu i masa sličnih slučajeva gdje ljude neće i nema ko ukopati. A ni ova pokopna društva i preduzeća nisu ništa bolja. Samo lova. Ako niko ne bude plaćao grobno mjesto iskopaće ga. Barem tako domaćem stanovništvu prijete.

Borac sa kauča

Humani smo mi inaće kad se trebamo nekom pokazati .Imaju i ona dvojica što sahranjuju migrante kraj Drine i dižu spomenike. Jedino nismo humani prema sebi i svojima. Slučaj u Zenici danima umrla osoba u stanu, slučaj u Gradačcu i masa sličnih slučajeva gdje ljude neće i nema ko ukopati. A ni ova pokopna društva i preduzeća nisu ništa bolja. Samo lova. Ako niko ne bude plaćao grobno mjesto iskopaće ga. Barem tako domaćem stanovništvu prijete. ka Rahmet To je nešto drugo nisu oni Palestinci da nam budne žao

Ma ja

I sve to dok istovremeno skrnavite srpska groblja na tom istom vlakovu i izbacujete njihove mrtve iz grobnica.

4018

***

/ Najnovije