U susret ramazanu: Megamix darivao Narodnu kuhinju Stari Grad

Radiosarajevo.ba
U susret ramazanu: Megamix darivao Narodnu kuhinju Stari Grad
/ Foto: Megamix
Pred veliki mubarek mjesec ramazan kompanija "Megamix" Sarajevo u srijedu je korisnicima Narodne kuhinje "Stari Grad" donirala kamion prehrambenih artikala i higijenskih potrepština.

Donaciju su u ime ove firme uručili marketing menadžeri Jasmina Maličević i Andreja Sušac.

„Ovom donacijom smo, povodom predstojećih ramazanskih dana, osigurali jednomjesečne zalihe hrane i deterdženata za potrebe kuhinje i njihovih korisnika. Bitno nam je da tokom ramazana svi korisnici imaju kontinuirane obroke. Ovo je jedna od donacija u sklopu pomoći javnim kuhinjama na području Kantona Sarajevo, a firma Megamix će se potruditi da ih bude još više“, kazala je Maličević. 

Upraviteljica Narodne kuhinje Stari Grad Zilha Šeta naglasila je da kompletna uprava Narodne kuhinje Stari Grad, kao i korisnici  zahvaljuju na donaciji koja se sastoji od raznih prehrambenih artikala koji su im najviše potrebni, poput ulja, brašna, riže, tjestenine, graška, đuveča i ostalih potrepština koje će nam itekako dobro doći tokom predstojećeg mjeseca ramazana, saopćeno je iz Megamixa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije