U subotu protesti mladih u Sarajevu: 'Para ima kad se ne krade'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Znaju

mladi SDA-ovci najbolje da para ima ako se ne krade, pokrali su sve što su mogli, gori su od termita,

601

Daj vam k... Dobili ste vec po 5000 ili godisnja primanja jednog penzionera. Sve dobrostojeca mladez zaposlena u birokratiji i tatini sinovi i kceri. Svi hoce u centar Sarajeva i po 120 kvadrata.

sikter

Protestujte, setajte...nidje veze. Ni nama niko nije kupio ni dao pare za prvi stan. Sami se snalazili. Ko je meni dao? Niko. Sikter. Ma zapadu ne mozes stan uzet ni nakon 20god radnog staza vec si podstanar. A ovdje cim uzme diplomu master odmah se smatra ekspertom i na prvo zaposlenje hoce stancugu i da drzava finansira. Ni 100m popisano nije odmaklo od solje a ono bi nesto.

Sejfudin

Citam ove komentare iznad i ne mogu da vjerujem kolika je to ljubomora.Mladi ni krivi ni duzni konkurisali.Obecano im 12000 a isplatili im 4800.Onda usvojili incijativu da se ta razlika podijeli i onda se javlja MLADI Uk i kaze ne moze.Znaci dva puta ih slagali.Ovi gore sto komentarisu protiv mladih ne spominju kako je unazad 5 godina svake godine dijeljeno po 10000 km ,a medu njima je bila i Uk ova zena.Ti isti mladi u KS koji rade i koji su digli kredite na 25,30 godina uplacuju i uplacivace u taj budzet KS i to visetruko vratiti.Borite se djeco.Vi ste to zasluzili,pogotovo sto ste odlucili ostati u ovom gradu i ovoj drzavi a ne otici vani.Imate punu podrsku.

Edin

Pa jesu li ovi iz trojke svjesni koiko ce izgubiti u Sarajevu glasova zbog ovoga sto Uk radi.Ja sam glasao za trojku na proslim izborima.Vjerujte mi u razgovoru sa rodbinom,prijateljima,komsijama.Doslovno niko nece vise glasati na lokalnim izborima za trojku samo zbog ovog bahatog ponasanja premijera i nase stranke.Zao mi je,ali izgleda da ce izgubiti u oktobru na izborima.

Ne barkaj puljku

Koji su diletanti naši političari ! Gdje su dugoročni programi, vizije ,bilo koje stranke , za različite kategorije stanovništva ? Nisu u stanju niti da sacine socijalnu kartu stanovništva , niti program za sve ranjive kategorije stanovništva ,niti da riješe vodosnadbijevanje,niti bilo sta čine po pitanju zagađenja zraka,niti zdravstvene usluge da urede i učine ih efikasnijim, niti bezbjednost građana da osiguraju onoliko koliko je to moguće …niti da javnost informiraju o svojim vizijama o bilo čemu ! Evo i ovaj program za mlade…to je kao bio program za ostanak mladih u zemlji, koji apsolutno ne garantuje ništa ! To su manipulacije prve vrste. Radna mjesta ,poslovno okruženje ,sigurnost,transparentnost u radu , to je najbolja pomoć svima, naročito mladima! Ako ne znaju,zašto ne prepišu od drugih , pitanje je sad? Zato sto ne žele , zato sto nemaju licnog interesa, zato sto je ovako najbolje…

Selma

>>Koji su diletanti naši političari ! Gdje su dugoročni programi, vizije ,bilo koje stranke , za različite kategorije stanovništva ? Nisu u stanju niti da sacine socijalnu kartu stanovništva , niti program za sve ranjive kategorije stanovništva ,niti da riješe vodosnadbijevanje,niti bilo sta čine po pitanju zagađenja zraka,niti zdravstvene usluge da urede i učine ih efikasnijim, niti bezbjednost građana da osiguraju onoliko koliko je to moguće …niti da javnost informiraju o svojim vizijama o bilo čemu ! Evo i ovaj program za mlade…to je kao bio program za ostanak mladih u zemlji, koji apsolutno ne garantuje ništa ! To su manipulacije prve vrste. Radna mjesta ,poslovno okruženje ,sigurnost,transparentnost u radu , to je najbolja pomoć svima, naročito mladima! Ako ne znaju,zašto ne prepišu od drugih , pitanje je sad? Zato sto ne žele , zato sto nemaju licnog interesa, zato sto je ovako najbolje… ka Ne barkaj puljku<<Nije mi jasno ste se svi javljate poslije 6 godina kada su mladima dijelili po 10000 km i pametujete.Sto se ti nisi oglasio 2018 kada je poceo ovaj model za mlade.Vjerovatno si ti ili neko tvoj tada dobio i sutio si.I oni trebaju da dobiju 10000 pa da se zatvori taj krug.Onda mozemo pricati o tvom prijedlogu.

Ne barkaj puljku

>>>>Koji su diletanti naši političari ! Gdje su dugoročni programi, vizije ,bilo koje stranke , za različite kategorije stanovništva ? Nisu u stanju niti da sacine socijalnu kartu stanovništva , niti program za sve ranjive kategorije stanovništva ,niti da riješe vodosnadbijevanje,niti bilo sta čine po pitanju zagađenja zraka,niti zdravstvene usluge da urede i učine ih efikasnijim, niti bezbjednost građana da osiguraju onoliko koliko je to moguće …niti da javnost informiraju o svojim vizijama o bilo čemu ! Evo i ovaj program za mlade…to je kao bio program za ostanak mladih u zemlji, koji apsolutno ne garantuje ništa ! To su manipulacije prve vrste. Radna mjesta ,poslovno okruženje ,sigurnost,transparentnost u radu , to je najbolja pomoć svima, naročito mladima! Ako ne znaju,zašto ne prepišu od drugih , pitanje je sad? Zato sto ne žele , zato sto nemaju licnog interesa, zato sto je ovako najbolje… ka Ne barkaj puljku<<Nije mi jasno ste se svi javljate poslije 6 godina kada su mladima dijelili po 10000 km i pametujete.Sto se ti nisi oglasio 2018 kada je poceo ovaj model za mlade.Vjerovatno si ti ili neko tvoj tada dobio i sutio si.I oni trebaju da dobiju 10000 pa da se zatvori taj krug.Onda mozemo pricati o tvom prijedlogu. ka Selma<<Ne razumijem komentar, jasno je rečeno da mladi nisu krivi, nisu oni donijeli ovu Odluku, ja samo kažem da su izmanipulirani .Licno ja, niti bilo tko iz moje porodice nismo aplicirali niti na jedan javni poziv,i ako smo imali tražene uslove…

Loš potez

Pogrešne mjere, obustavljene na loš način. Iznos je mizerija i sumnjam da je olakšanje pri kupovini preskupih stanova ali dug je trebalo izmiriti.

Ne barkaj puljku

Draga Selma, Zašto je tebi nemoguce da NETKO ima svoje mišljenje ,bez licnog interesa ? Takva percepcija samo govori koliko smo bolesno društvo !

Selma

>>Draga Selma, Zašto je tebi nemoguce da NETKO ima svoje mišljenje ,bez licnog interesa ? Takva percepcija samo govori koliko smo bolesno društvo ! ka Ne barkaj puljku<<Molim te za komentar zasto se proteklih 6 godina davalo po 10000 a njima 4800.Da li je to fer?Mislim da nije.Zasto se niko tada nije oglasavao.?.Dadnite i njima 10000 i onda u potunosti podrzavam ono sto si napisao.

Ne barkaj puljku

>>>>Draga Selma, Zašto je tebi nemoguce da NETKO ima svoje mišljenje ,bez licnog interesa ? Takva percepcija samo govori koliko smo bolesno društvo ! ka Ne barkaj puljku<<Molim te za komentar zasto se proteklih 6 godina davalo po 10000 a njima 4800.Da li je to fer?Mislim da nije.Zasto se niko tada nije oglasavao.?.Dadnite i njima 10000 i onda u potunosti podrzavam ono sto si napisao. ka Selma<< Sasvim si u pravu, zato i komentarisem ,niti vizije,niti plana,diletanti…

Ne pijem dok Paja vozi

Lova je kod didika i covica i da znate nema para

/ Najnovije