U Sarajevu u subotu protesti zbog ubijenog psa Mede: Pročitajte zahtjeve građana i građanki

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Psa

ubio tip u Lukavici i protesti u Sarajevu, zar nebi bilo logično da protestvuju u Lukavici

Hshshshs

Hahaha koji debilizam i prebacivanje odgovornosti na nekoga ko veze sa slucajem nema

Eeee….

Niste vi normalni….

Može

preseljenje umjesto prebacivanje

Veriga

Ovo je velika ubleha. Koliko je pilica, teladi, ribe danas pobijeno pa nikom nista. Namece se da je pašče sveta životinja, da ljude osami, potros imetak, energiju i vrijeme na nebitne vrijednosti, smanji natalitet. Meni Sarajevo sa onolikom keradi djeluje kao selo. Nista, sto cionisti masovno ubijaju ljude. Ljude!

Gulliverus

A gdje su protesti protiv segregacije, filozofije plemena i tzv ostalih što uvodi, brani i izvrće VP Christian Schmidt?? Tzv politika triju strana, antiustavna međunarodna politika, politika aparthejda, jednaki ali odvojeni?? To sve što nam smišljaju i provode evo već trideset godina nikoga ne interesuje??

/ Najnovije