U centru Sarajeva počeli radovi na vodovodnoj mreži, neće se moći parkirati narednih dana

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Centar

Sarajeva je širok pojam, ako već objavljujete vijest onda napišete i ima ulice, Musala, da bar ljudi imaju tačnu informaciju

Pipa

Hahaha kakvo novinarstvo na nivou predškolskog obrazovanja. Baš mi je zao što neće moći parkirati .

Kanalizacija

Da li će se iz VIK-ikada očitovati , da nam priopće gdje su sve obnovljene cijevi ,koliko kilometara vodovodnih i kanalizacionih cijevi je konačno promijenjeno,gdje i koliko je završeno tih radova da se ,makar ,deset godina ne moraju otklanjati kvarovi na mreži ,gdje su u potpunosti obnovili vodovodnu mrežu ?Koliko je još ostalo da se obnovi vodovodne i kanalizacione mreže ?Toliki kredit EBRD -a,a nitko ne priopćava da li su radovi u završnoj fazi,kada će biti završena konačna izmjena cijevi,koji su rokovi? Koga oni ikada obavještavaju o tome ,a kreditna zaduženja vraćat će naši unuci?! Kakava anarhija i bezvlašće ,ima li kraja? Postoji li za njih ikakva odgovornost prema građanima ,ili nas ne tretiraju tako??Mozda su i u pravu!

/ Najnovije