Turistička zajednica KS-a predstavila novi vizualni identitet i web-stanicu

Radiosarajevo.ba
Turistička zajednica KS-a predstavila novi vizualni identitet i web-stanicu
Turistička zajednica Kantona Sarajevo predstavila je novi vizualni identitet i web-stranicu www.visitsarajevo.ba.

Internet stranica Turističke zajednice Kantona Sarajevo donosi veliki broj priča o ljepotama grada, životu, prirodi i bogatom kulturno-historijskom nasljeđu koje Sarajevo čini muzejom pod otvorenim nebom.

Kako navode iz Turističke zajednice KS-a, postoji jako malo gradova koji na tako malom prostoru mogu ponuditi toliko zanimljivosti kao Sarajevo.

Tako će i slogan, odnosno pozdravna poruka na web-stranici Turističke zajednice Kantona Sarajevo pri svakoj posjeti ispričati novu priču o Sarajevu, gradu u kojem “svi ima svoju priču i u kojem ništa nije slučajno”.

Saopćeno je da je web-stranica koncipirana na način da posjetioce pričom i multimedijalnim sadržajem vodi na putovanje kroz sarajevske općine i naselja u različitim periodima s jasnom porukom: “Kada god odlučite doći u Sarajevo napravili ste pravi izbor”, jer Sarajevo ima svoju specifičnu gravitaciju, tako da jedna posjeta veoma često znači početak trajnije vezanosti za ovaj grad i njegove ljude.

Projekt je realiziran u saradnji s Ambasadom Švicarske u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije