Tuga i sramota: Novi sarajevski tramvaji već na meti vandala

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

***

Kako

Tramvaj djelomično uništen ???? Normalno da ovo omladina ne treba raditi ali se uvijek neko nađe.

Sasvim

Logicno i sa ocekivanjem.

IVA

Stvarno nemate o čemu da pisete nego o ovoj gluposti?

Gulliverus

Nigdje nema papaka kao u Sa, to je čudo jedno, samo uništi sve javno, a svoje čuvaj. Samo velike globe mogu ovu stoku naučiti redu. Prije nekoliko noći idu dva papčića i neka cura sa njima i iza Alte namjerno obaraju bicikla na iznajmljivanje, neki čovjek je išao iza njih i snimao ih i jedan papak ga vidje i odmah se Istre i na njega kao šta ga snima, hoće momčić da se bije. Čovjek u čudu, a trebao je papčića jednom punim, kad već nigdje policije nema...Ne može se stoka naučiti redu finom, samo pendrekom.

Miševi tavanski

***

obicna zena

Nista me ne iznenadjuje. Nije njegovo pa se moze unistavati. Svakako ce proci bez novcane kazne. EDO pa sto mami i tati ne urezes na kucnim vratima ime , da znaju kakvog su " pametnog" sincinu rodili i odgojili. Da se ponose.

edin zvani edo

***

Marjupolj

***

Marjupolj

***

Kažnjavati

Za takve jedino rješenje je sjeći ruke ili doživotni zatvor. Kakvi su to smradovii

Hej liberali

***

Coki

Nije ovo on puno uništen. Kako sam ja bio mislio. I da je on uništen. Kako ovamo vidim. I to po ovoj slici. Mislio sam da je ova šteta. Da je ona veća. I to od ove ovdje.

Dinusk@

***

Bućan

E moj yštetko što Žišana boli uvo za tramvaj iz osnovne kreenuo se vozikat njemu gori daa se podpiše nego rade li te kamerice da mu babo digne kredit

adi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije