Trg Karla Paržika poprima novi izgled: Radovi u centru Sarajeva, izdvojeno više od pola miliona KM

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

upravo

Očajno. jedna okrugla klupa i to je to? Čemu ovaj brutalno popločani prazni prostor koji se ne može iskoristiti nizašta? Drvored metar od ceste bi konačno napravio neki hlad i zelenilo na ovom ćošku od kojeg svi bježe jer sunce ubi na njemu... Osim ako nije ideja da se carribou ili koji god kafić posluži ovom površinom za proširivanje kapaciteta zarađivanja?

STRASNO!!

Urbicid betonom! 500 kvadrata a nigdje hlada za ljude koji prolaze, ni cesme da se napiju vode ni ljudi ni ptice! Ovo se trebalo raditi na dobrobit gradjanima a ne gradjevinarima! Uzas, najblaze receno! I sramota.

Kolika je nadoknada po stolu sada?

Pitanje za vijecnike: Da li je Opcina Centar koja je potrosila pola miliona kako mojih tako i mojih sugradjana na ovaj parking imala namjeru naplatiti to od obliznjeg Caribou-a makar 1000 BAM po stolu mjesecno? I zasto nam mazu oci JEDNIM!?! hortikulturnim elementom. Gdje su ruze, gdje je cvijece ispred sakralnog objekta?

/ Najnovije