Tony Cetinski predložen za počasnog građanina Sarajeva

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CETINSKI GRADONAČELNICI SARAJEVA:

Šovinizam je gadna stvar

Ralle

Hoće nošnje da pokažu da su "multietični", a dobro im ide. Predstava za strance. Ili, stranci ovo i rade.

BRKICA

KAKO VAS NIJE STID

Beg

Kad nije vas *****e stid što bi bilo nas.

Hajmo Karic

Želimo objašnjenje sta imaš protiv ovog čovjeka i inače protiv pjevača. Ključ Sarajeva se daje nekom arapu sto veze nikakve sa ovim gradom nema

visocica 1662

Ko je ovaj nebitni lik da bude pocasni gradjanin Sarajeva fuj.

Brko

Kad nije vas *****e stid što bi bilo nas. ka Beg ZATO BEZE STO CETE PLATIT OGROMNU KAZNU ZBOG ODKAZIVANJA KONCERTA

visocica 1662

Hoće nošnje da pokažu da su "multietični", a dobro im ide. Predstava za strance. Ili, stranci ovo i rade. ka Ralle proglasu ga pocasnim u svojoj kuci.

Koel

Ja ne znam kakvim budalama moze sve ovo na pamet pasti za nepovjerovati

***

***

***

***

Jass

Ja sam vec na 3 posljednja izbora glasao za Nasu stranku a i dalje cu! Ali ovo je glupost! Antivakser da bude pocasni gradjanin Sarajeva? Glupost!

Bože sačuvaj

Ko ovo predlaže? Zašto?

Guest

TONI JE ZASLUŽIO VIŠE NEGO TOMO!!!!

Iva

BASA STRANKA JE KRILO HDZ I SAMO ORAVI CIRKUS NEKA CETINSKOG PREDLOŽE ZS POČASNOG U ŠIROKOM BRIJEGU

Bilbo Baggins

žego sam ja ovog ćelavog

***

***

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

>>>>BASA STRANKA JE KRILO HDZ I SAMO ORAVI CIRKUS NEKA CETINSKOG PREDLOŽE ZS POČASNOG U ŠIROKOM BRIJEGU ka Iva<< BASA STRANKA? ORAVI CIRKUS? ZS POČASNOG? Da te nije moždani opalio prijatelju??? ka xcx<<E to bi bio pucanju prazno

superstar

Za koncert. Pojeli &#039;ovance pa sad bi da poližu. Trebali su sa našim (bosanskohercegovačkim) pjevačem,pjevačima,grupom zakazati koncert najprije, a sa Cetinskim je ispala farsa,bespotrebna. I njemu i našoj &#039;finoj gradskoj raji&#039;.

Sarajevo bih

Samo da mi je vidjeti njusku ove budaletine kojaje dala prijedlog,pa sto mu Zagrepcani ne dadose tu titulu,a on se poslije rata vadio jer Hr,zvanicno Haskom presudom proglasena agresorom na BiH i formirala UZP sa Franjom na celu. Fuj glupi bosnjo sram te bilo.

As Ham

Nakon legalizacije rs-a sve je moguće...

Iva

***

Aca

***

/ Najnovije