Sve više oboljelih od morbila u Sarajevu: Od sutra 2 lokacije za vakcinaciju djece bez zakazivanja!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pobice nas sve farmaceutska mafija

Vakcine poticu rast aligatorskih repova kod djece.

hmmm

Vakcine poticu rast aligatorskih repova kod djece. ka Pobice nas sve farmaceutska mafija Poticu i rast bankovnih racuna farmaceutske mafije

Reuf

opasno je teska optuzba da je ovo zbog nevakcinisane djece. na osnovu cega se to zakljucuje? koliko je vakcinisanih od tih 11 zarazenih? i da li vakcinisana djeca mogu da dobiju morbile? bitno je panicno najaviti, dici medijsku hajku i prasinu. koliko se moze uociti, sve su blaze klinicke slike pa i tog hospitalizovanog djeteta koje je sutradan otpusteno. treba provesti ozbiljnu javnu raspravu koliko su to stvarno morbile opasne ako je toliko godina vakcinisanost niska a djeca odrastaju generacijama sa morbilama. koliko je ovo faramceutski lobi. smrtnost od 0.17% je jako niska da bi se sprovodila vakcinacija protiv ove bolesti. zamislite da se djeca vakcinisu 2x godisnje od gripe koja zesce simptome ima od morbila. a za ove strucnjake VJERUJ STRUCI sto bi zabranjivali roditeljima da lijece djecu ili da im Socijalna sluzba otima djecu praveci ih sirocadima, nek malo posjete Titov grob i odvoje se od strane fasizma. fuj

Nemojte

Nasjedati,ako vakcinisete djecu nece vise vjerovati u boga.

Dudamel

Roditelje kazniti novcanom kaznom, i poslati im socijalne radnike pa da im stalno kucaju na vrata. Sram ih bilo!

Zokobna ćud

Roditelje kazniti novcanom kaznom, i poslati im socijalne radnike pa da im stalno kucaju na vrata. Sram ih bilo! ka Dudamel Evo sataniste i ovdje.. Zlo i naopako od čovjeka ako se ovo čovjekom moze nazvati!

Role

Klocevi nemojte se vakcinisati pa kada vam djeca počnu umirati i kada budu imali posljedica od banalnih bolesti onda lijeka tražiti kod Tik-Tok doktora.

Dudamel

Evo sataniste i ovdje.. Zlo i naopako od čovjeka ako se ovo čovjekom moze nazvati! ka Zokobna ćud Obična si kanta od čovjeka. Tvoja dva korteksa su kao konzerva gulaša.

Ne dajte djeci

Da sjede ispod chemtrailsa kad avion proleti i ne dajte im 5G telefon. Od toga se umire, kake morbile. U mene mi mali rep dobio od vakcina.

/ Najnovije