Šteta otkrio zašto od sutra poskupljuju karte u javnom prijevozu: 'Naš cilj je da...'

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

93029

Ta cijena od 2.4 je trebala biti kada je gorivo bilo preko 3 KM. Ovo poskupljenje nema opravdanja. Pa nije taxi. Nagurate u autobuse i tramvaje po stotinu putnika. Trole se cekaju i po pola sata. Plin je također pojeftinio. To što ste dali linije privatniku građane ne interesuje. Zasto to nije mogao raditi GRAS kojim je upravljao kanton ? Koliko je samo pojeo ino.donacija da sada nema normalnog autobusa.Vi ste duzni pruziti normalan prevoz po najpovoljnijim cijenama.

Infidel

Valja se prezivati: “Šteta” i hajde ti sada vjeruj da će on napraviti neku “korist”.

Guest

Mislim da ste poskupili prijevoz kako bi 25000 putnika sa kuponima i svi ostali koji kupuju dnevne karte plaćali 55000 besplatnih a vi rekli kako ste im to omogućili. Na to mi liči.

/ Najnovije