Šta se dešava u Sarajevu? Osvanuli čudni plakati

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Neko je g.Izetbegovica mladjeg ,nekad doveo u tesku zabludu ,da je ovo njegova babovina. A plakati, valjda je ocito.Likovi na plakatima mi nisu simpaticni a oni koji su postavljali plakate jos manje.

Aaa

Ko proda tuzbu protiv Srbije?

Neka

Neka se zna sta ocekivati od ove trojice - izdaju naravno.

Error

Bakir je najavio anarhiji

Nešto ne štima

Tunjo nije dobar, nije dobar Adil ne valja Fikret nije ni Haris... Samo je dobar ovaj....

R BiH

E da su babo …..oni su mosevi mekinjasi Babo je digao giganta Agrokomerc sa zelene trave…

SDA

Maslo!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Hahahahaha

A šta je tu čudno To je realnost i nažalost istina

nasvasta

Nepotizam uhljebljavanje magaraca lažova tupana sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko to su izdajnici i neprijatelji BiH i Bošnjaka.

Basta

Apsolutno ste u pravu na kraju krajeva i arkanovci su bili za Fikreta.

sparco

Sta napadate ljude a nisu ni preuzeli vlast.Ako nebudu radili imate sljedece izbioe pa i mijenjajte.Ovi su prije kao valjali.

TS

Autor se zna, buduća oporba. I to baš liči na njihove niske strasti i metode djelovanja.

Bre

Lijepe riječi su ukras

Abdic je i bio izabran za predsjednika!

u usporedbi za Aljom, bio daleko bolje rjesenje za BiH. Jedino sta mu se ima za predbacit, to su privredne nezakonite radnje. Kredite je uzimao, a vracao ih nije, nego uzimao jos uz opravdanje da ce jedan pogon kad proradi, otplatit kredit za drugi, ali nikako da prorade...A kredite je dobivao vrlo lako, pogotovo u Ljubljanskoj banci, gdje je predsjednica poslovodnog odbora bila iz istog kraja kao i Fikret, a sve katalizirali braca Pozderac (takodje iz istog kraja). Ali to je jedna stvar, a koliko bi doprinio BiH iza rata, je jedna sasvim druga I PUNO VAZNIJA stvar. Njega ne bi odbacili Srbi i Hrvati tako kao sto su odbacili SDOOO i njezinu ultranacionalisticku politiku... Dakle BiH bi PUNO lakse profunkcionirala pod Abdicem.

Gh

Bosnjama krivo sto ih sda ne moze vise vuci za nos i narednih 20 godina odbijati pregovore sa srbima i hrvatima. Ne drzi vam vise visoki predstavnik stranu pa se morate dogovarati ili vam raspad bih ne gine.

Fizo

SDA ne odustaje

Ja sam

Preloše, dizajnerski fijasko

?

Bosnjama krivo sto ih sda ne moze vise vuci za nos i narednih 20 godina odbijati pregovore sa srbima i hrvatima. Ne drzi vam vise visoki predstavnik stranu pa se morate dogovarati ili vam raspad bih ne gine. ka Gh Možeš lagati sve ljude neko vrijeme, neke ljude svo vrijeme, ali nikako sve ljude svo vrijeme. Jesu li bosanski katolici i pravoslavci bosanci katolici i pravoslavci ili sintetički Volkskroateri Volkserberi?

/ Najnovije