Srđan Mandić: 'Građani trpe zbog nemara KJKP 'ViK' – zahtijevamo odgovore'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Ovo ko biva zabrinuo se za interese građana!!! Kakav petljanac!!!

Matrixus

Mislim da bi se ovdje trebali uključiti i oni NVO iz civilnog društva da malo doprinesu šupljom s obzirom da im VP Schmidt onako zdušno pokušava nabaviti posla.

More bit us ambasador

da se zalozi oko vode

Cener

Ako imate pare znaći da treba zapostaviti sve druge općine a raditi samo Centar ? Ma hajte molim Vas. Dobro ste rekli VIK pripada kantonu. Nemojte zaboraviti onu rupu na ogradi kod Miljacke.

071

ViK je zivi primjer katastofalnih stranackih kadrova sa dva dana skole i stranacke pljacke. Koliko je samo novca namjenjenog za rekonstrukciju poslije rata pokradeno - stotine miliona. Mene samo cudi da odavno nismo ostali bez vodosnabdijevanja. I naravno da koce projekte. Bitnije je ugroziti Mandica nego omoguciti gradjanima civilizacijski nivo gradskog zivota. Razumijem ja da raznim dosljama i papcima sa dva dana skole vodovod ne znaci nista, ali me za te ljude uopste nije briga i ne trebaju se nista pitati dok ne zavrse skole i ne prilagode se gradskom zivotu. Vrijeme je da se svako vrati drustvenim ulogama i pozicijama za koje ima sposobnost, kapacitet i znanje. P.S. Dzaba vam, nista od SDA kadra u opstini Centar, a i ovaj NiP Centar izvucen iz septicke jame SDA treba raseliti u podrucja koja su im primjerena - na livade.

/ Najnovije