Sramotno | Satelitski snimci ne lažu, pogledajte kako je izgledao Bistrički potok 2018. godine

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

Zašto institucije ne koriste ovakve snimke? Za Nikšića znamo.

Bio

Sto nas vise davite sa ovim ? Imaju nadlezni organi neka rade svoj posao a ne da se preko portala ubjeđuju.

Legalizacija je kriminal

Nelegalna gradnja će uništiti ovaj grad. Kriminalci su svi vlasnici takvih objekata i svi koji legaliziraju takve objekte. To se mora odmah zaustaviti da se spasi što se spasiti može. Grad bi trebalo da objavi kartu na kojem su označene sve zone nelegalne gradnje. Itekako postoji poveznica između toga i brojnih komunalnih problema kao i ugroze zdravlja i života stanovništva. Legalizacija nije rješenje već kriminal.

Ja1

Zašto institucije ne koriste ovakve snimke? Za Nikšića znamo. ka IVA Tvoj Alija Izetbegovic je potpisao entitetsku liniju na pola trebevica i ostavio nam vraga u vreci a tvoji SDAovci su dozvolili sve nelegalne gradnje samo radi glasova pa zato i imate pouzdane glasace sa padinskih dijelova Sarajeva a u ostalim dijelovima federacije ste dozvolili i sjecu sume za glasove i sve su to vasi glasaci. Svemu ste vi uzrok, za sve lopovluke ste vi odgovorni

Kršteni kum Paja

Tvoj Alija Izetbegovic je potpisao entitetsku liniju na pola trebevica i ostavio nam vraga u vreci a tvoji SDAovci su dozvolili sve nelegalne gradnje samo radi glasova pa zato i imate pouzdane glasace sa padinskih dijelova Sarajeva a u ostalim dijelovima federacije ste dozvolili i sjecu sume za glasove i sve su to vasi glasaci. Svemu ste vi uzrok, za sve lopovluke ste vi odgovorni ka Ja1 Tako je! Spominjete te snimke od 2018 godine a ovo se dešava odprije

IVA

Tvoj Alija Izetbegovic je potpisao entitetsku liniju na pola trebevica i ostavio nam vraga u vreci a tvoji SDAovci su dozvolili sve nelegalne gradnje samo radi glasova pa zato i imate pouzdane glasace sa padinskih dijelova Sarajeva a u ostalim dijelovima federacije ste dozvolili i sjecu sume za glasove i sve su to vasi glasaci. Svemu ste vi uzrok, za sve lopovluke ste vi odgovorni ka Ja1 Ma nije moguće? Ne bi on nikada tako nešto. Pa ko bi bio toliko lud da linijom odvoji kuhinju od ostatka stana, pa to ni ovi danas ne rade, što sade drveće svake jeseni pa ima zraka i ladovine.

Ovo je lažni kum

Tako je! Spominjete te snimke od 2018 godine a ovo se dešava odprije ka Kršteni kum Paja dajdžić od amidžince Patka

Kršteni kum Paja

dajdžić od amidžince Patka ka Ovo je lažni kum Dijaspora patriota na socijali i njihovoj humor

/ Najnovije