Sramotno! Pogledajte šta je dočekalo radnike KJKP Rad, uputili molbu građanima

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hava

Pa to rade Cigani vidjamo ih svaki dan. Kako da prijavim kad on sjedne na bicikl i ide dalje. Da imamo komunalne redare mozda bi bilo bolje.

A Bajram

Pa to rade Cigani vidjamo ih svaki dan. Kako da prijavim kad on sjedne na bicikl i ide dalje. Da imamo komunalne redare mozda bi bilo bolje. ka Hava daleko…

Sqra

Nije ni RADu maslo za ramazana. Često prolazim Saraj Poljem i skoro uvijek su hajfiši puni. Ili ih ima malo ili ih ne odvoze redovno. Ove slike ne izgledaju stvarno, tj.prvi put vidim da su hakfiši poluprazni a da je smeće okolo razbacano???

Dobr

Na Dobrinji V u blizini Biroa je ista situacija ali zbog nedovoljnog broja kontejnera... Vikendom pogotovo jer ne odvoze smece i onda u pon.ujutro osvanu puni kontejneri smeca i jos toliko smeca oko njih jer je naselje jednostavno preveliko za onaj broj kontejnera...i to tako ide mjesecima da se niko ne sjeti dodati jos par kontejnera u naselje,iako se uredno naplacuje odvoz smeca...a onda krivi romi, psi lutalice, polozaj zvijezda itd.

gost

Handrite i vi stanovnike saraj polja sa tim parkinzima polupraznim i rampom.

A dusa nasem svijetu...

.....omalovazavati druge narode i kulture, ko biva vaki su, naki su.

Habuhabuhabu

Trebaju nabaviti kontejnere iz kojih se ne može izvlsčiti smeće.

Robot

Sta imaju gradjani prijavljivati, jeste li coravi ili sta? Svako 5-10 minuta sakupljaci otpada obilaze kontejnere i rade to sto je na slikama.

Pretrazivaci kontejnera razbacuju smece

Siguran sam da ovaj nered cine najvecim dijelom oni sto rove po kontejnerima pa poslije gradjani nemogu prici kontejnerima

Okolo

Nije ni RADu maslo za ramazana. Često prolazim Saraj Poljem i skoro uvijek su hajfiši puni. Ili ih ima malo ili ih ne odvoze redovno. Ove slike ne izgledaju stvarno, tj.prvi put vidim da su hakfiši poluprazni a da je smeće okolo razbacano??? ka Sqra Koji je ovo jezik kojim pises? Neki novi *****ski?

Ewr

OVO RADE CIGANI KOJI KOPAJU PO KONTEJNERIMA I VRECE ISTRESAJU NA ULICU. POLICIJA IH MORA HAPSITI.

Ser

&gt;.....omalovazavati druge narode i kulture, ko biva vaki su, naki su. ka A dusa nasem svijetu...<< CIGANI, NEGO STA...

tonk19

Nema nista gore od nekulturni ljudi. Ovo je bolest. Treba ove ljude najstrože kažnjavati

Pa naravno

Koji je ovo jezik kojim pises? Neki novi *****ski? ka Okolo Da je vama iz dijaspore čudna slova kao Š, Ć, Ž, Č, Đ, Dž toga nema u dijaspori

Ne pijem dok Paja vozi

Hoće li to važiti kad vas izbace iz EU i dođete ovde pa budete radili isto jer nemate posao škole

Jes, eto...

Trebaju nabaviti kontejnere iz kojih se ne može izvlsčiti smeće. ka Habuhabuhabu ................ A ne treba da politicari stvore uvjete da siromah ne mora kopat po kontejneru??

Ne izvlaci se na dijakriticke znakove...

Da je vama iz dijaspore čudna slova kao Š, Ć, Ž, Č, Đ, Dž toga nema u dijaspori ka Pa naravno ..................... Znamo mi vrlo dobro gdje koji ide, ali nam ih nema na tipkovnicama, a ne da nam se ceprkat po char mapu. Ali tvoj ¨hajfis¨? Tu je misa recena.

@

..................... Znamo mi vrlo dobro gdje koji ide, ali nam ih nema na tipkovnicama, a ne da nam se ceprkat po char mapu. Ali tvoj ¨hajfis¨? Tu je misa recena. ka Ne izvlaci se na dijakriticke znakove... Šta papak zna šta je hajfiš?

user1671143675

***

/ Najnovije