Sramotno: Pogledajte kako Sarajlije neodgovorno odlažu otpad  

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Evo rješenja - udri po novčaniku

Postaviti mobilne kamere i povećati kazne. Ako ne platiš kaznu ukineš mu registraciju auta, vozačku, ličnu bukvalno postaneš imigrant u vlastitoj zemlji.

Robot

Treba zakonom uvesti proviziju za one koji prijave ovakve prekrsaje a kazna se naplati

što mi nešto govori da su to

SULJO i FATA?

***

***

graDZani

nemojte nam na ateiste, na GraDZane, na Sarajlijice, na *****e, lopove..nemojte...

6hzu8

Ne vidim ovdje nista neodgovorno. Ljudi su čak lijepo slozili daske iza kontejnera. Mogli su ih ubaciti i u kontejnere. Zašto RAD od svega pravi problem.Dobivate plaće i vaš je posao da radite ono za šta ste plačeni. I kabasti otpad napišete jedan datum za čitavu godinu. Od tog kabastog otpada takoder zarađujete. Treba svakodnevno da imate kamion koji kruži i kupi kabasti namjestaj a ne jedan dan u godini. I da, svi se ponasate bahato, namjerno zakrčite ulicu da drugi ne mogu prolaziti , vičete, pjevate, svađate se, a sve sto imate vam je narod dao.

Manite glupe priče

Da li postoji spisak i pravilnik šta se smije a sta ne smije bacati ? Imam nekih starih poderanih cipela i odjece a i neke kartonske kutije i jednu šerpu pa se bojim da me ne kazne .

***

Treba zakonom uvesti proviziju za one koji prijave ovakve prekrsaje a kazna se naplati ka Robot Šmekerima je duhovno zadovoljstvo prijaviti komšiju tako da ih ta finansijska strana ne zanima.Važno je nekog oblatiti i praviti se pametan i posten.

Tatar

Doista ovo jest bahatost ali je veća bahatost od tih istih neozbiljnih gradjana ukrasti milion dva tri i usput im se lagano u facu smijati

U čemu je problem?

Svi ovo radimo a Rad to uredno sakupi kamiončićem, sem u slučaju da netko uzme i reciklira, što nije rijetkost. Nije hrana ili hemija, daske ne truju. Ilegalne kao i nelegalne deponije miješanog otpada su opasne jer nas sve truju. Nema kod nas još rješenja, zaostali smo.

Dok god vi dolazite TOBE, dotle ce ovo bit.

***

/ Najnovije