Sramotni slučaj vandalizma u Sarajevu: Iščupane sijalice kod Spomenika ubijenoj djeci

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

To su slavne dijaspore patriote na socijali u fazonu: JA RATUJEM SAM

Nadzor

***

Orkestrirani haos

Rade destruktivci, ne miruju.

He879

Gdje su kamere , gdje policija ? Ovako mogu raditi šta hoće. Zar je moguće da niko nije vidio počinioce ?

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Sa8

Kamere, policijski alarm i kazne zatvora za vandalizam, da vidimo hoce li nakon toga papcine unistavati centar grada i spomenik ubijenoj djeci Sarajeva!

Paja jadomire

Javi se na neuropsihijatriju. Tvoja opsesija dijasporom zahtijeva profesionalnu intervenciju.

Koja životinja moraš biti to da uradiš.

To neće uraditi čovjek.Već samo nečovjek

041

Vi ste crna rupa Evrope. Nikad ncete uci u EU.

Nbs

***

Komsija

Policija radi od 9 do 5. Fiksno radno vrijeme. Ovo je ponizenje za sve građane. Zbog ovoga treba okrvaviti ruke

Ne pijem dok Paja vozi

Javi se na neuropsihijatriju. Tvoja opsesija dijasporom zahtijeva profesionalnu intervenciju. ka Paja jadomire Jesi se našao a dijaspora patriota na socijali pa ti je krivi. Ja nemam ništa protiv dijaspore onih koji vrijedno rade, koji su se pokazali u muzici, sportu...i oni koji nas prikazuju u super svjetlu i ne glume ratnike

Nacelnice...

...kada cete svi skupa shvatiti da je PRISUSTVO POLICIJE MEDJU GRADJANIMA neophodno?! Krajnje neophodno, jer u nas grad se, zahvaljujuci sda dusmanima, dovuklo najgore iz BiH, a i okruzenja. Vrijeme je isteklo ...

Bar nas ...

Vi ste crna rupa Evrope. Nikad ncete uci u EU. ka 041 ... ne zovu sup..ima kao vas. Uh, mozda je ovo neki pokusaj humora, zvuci kao vas? Bijednice jadni!!!

/ Najnovije