Spremite zalihe: ViK objavio spisak ulica koje bi danas mogle imati problema s vodosnabdijevanjem

0
Radiosarajevo.ba
Spremite zalihe: ViK objavio spisak ulica koje bi danas mogle imati problema s vodosnabdijevanjem
Foto: ViK / Ilustracija / Radovi na vodovodnoj mreži, Sarajevo

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija i ovog jutra je stigla informacija o radovima koji će se izvoditi na vodovodnoj mreži danas, 13. juna 2024. godine.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Džemala Bijedića, Butilska, IV Viteške brigade, Braće Mulić, Derviš Fevzi Mostarca, Ilirska, Skopljanska, Drinska, Milinkladska, Kamenolom i Posavska.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita vršit će se radovi u ulicama: Adžemovića, Karpuzova, Logavina, 8. marta i Sedrenik.

Stotine kupača na poznatom kupalištu u BiH: Osvježenje na +40, raspalio se i roštilj

Stotine kupača na poznatom kupalištu u BiH: Osvježenje na +40, raspalio se i roštilj

Zbog navedenih radova do prekida u vodosnabdijevanju će doći u ulicama: Sunulah Efendije, Toromanova, Karpuzova, Potoklinica, Josipa Štadlera, Hrgića, Kećina, Glođina, Sagrdžije, Hasana Kaimije, Potok, Kasima ef. Dobrače, Prijepoljčeva, Abdesthana, Kovači (Stari grad), Safvet-bega Bašagića, Očaktanum, Piruša, Ulomljenica, Škaljin sokak, Zmajevac, Rogina, Grličića brdo, Vinograd i Osmana Nakaša.

"Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435. Normalizacija snabdijevanja vodom očekuje se po okončanju radova", saopćeno je iz Vodovoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije