Skupština KS: Usvojene izmjene Zakona o dopunskim pravima boraca

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Nikad od drzave nisam dobio ko pfening i ne treba mi hvala bogu dao sam najbolje 4 godine zivota svoga ali nikad vose ne bih niti bi svojoj djeci dao i jos malo i isu vani aBd nikad neka se ne vracaju u ovaj tamni vilajet kada umrem neka sve rasprodaju i zaborave na ovaj dio svijeta

Sarajevo bih

Stariji neka krepaju pa ja na mladima svijet ostaje

Ja1

Opet kupovina glasova, kakvi borci ba vise. Godinama se vode na birou radi pomoci a rade na crno. Vi nastavili praksu SDA, pokupuj glasace nasim parama, treba to vec jednom prekinuti pa makar izgubio izbore. I ja sam borac i nikada nista niti sam trazio niti dobio niti trazim niti cu traziti, borio sam se da sacuvam svoj zivot a time i onih oko mene, sam ne bih mogao nista napraviti.

Sara

Opet kupovina glasova, kakvi borci ba vise. Godinama se vode na birou radi pomoci a rade na crno. Vi nastavili praksu SDA, pokupuj glasace nasim parama, treba to vec jednom prekinuti pa makar izgubio izbore. I ja sam borac i nikada nista niti sam trazio niti dobio niti trazim niti cu traziti, borio sam se da sacuvam svoj zivot a time i onih oko mene, sam ne bih mogao nista napraviti. ka Ja1 Hajd ba ne rise. Borci trebaju imati dozivotne privilegije jer su izborili dezerterima da sjede tu gdje jesu i cuvali im imovinu i roditelje , tajkunima da rade to sto rade, da na njihova radna mjesta sjednu pobjegulje dok su oni bili na linijama i unistavali sebi zdravlje i zivot itd.... a ti si bio borac vjerovatno iz dijaspore pa kada si se vratio kupio papir i radno mjesto. I borci NOR-a iz II sv.rata koji su jos zivi i danas imaju iste privilegije kao u Titovo doba. Postujem svakog borca ma sa koje strane bio jer su ih vlastodrzci iskoristili kao kakvu staru krpu.

/ Najnovije