Sarajevski vijećnik upozorio na staro-novi problem: Ima li gdje kraja bagri?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pratite tok novca

Ma kakva "Urijan Dedina i Ejuba Ademovića" - ovo je problem cijelog Kantona!!! Nekako je s dolaskom ArcelorMittala sve eskaliralo. Samo kažem.

Hava

Nema kraja. Moralo bi se 60 % 'Sarajlija' vratiti u svoje selendre. U skolama bi trebali biti svestrano obrazovani nastavnici i ucitelji. Ono papaka sto bi ostalo, dvaput nedeljno na kurs bontona i pravilnog govora. I, jako vazno, MORA BITI pozornika na ulicama, pogotovo nocu. Patrolirati pjesice ili autima, a ne prepustiti grad kriminalcima. Stoga, slaba sansa da se sta popravi.

071

Na stranu šahtovi, ali jel' ovo onaj Srdić koji je bio glavna igračica da se pokrene sklanjanje Bogićevića?

Bimbo

Ovaj Srdic varalica, on se nesto pita. Ovi kradu sahtove, on drzavne pare i radna mjesta.

Sarajendemic

Je li ovo neka sala? Sahtovi problem u Sarajevu? Pa Sarajevo odavno pod kontrolom drze raznorazni gangsteri (i maloljetni i punoljetni) koji u svaka doba mogu usmrtiti necije dijete, a mi vamo pala.... o sahtovima. Vratite sigurnost/bezbjednost u Sarajevo (tj. vratite Sarajevu dostojanstvenu i nekorumpiranu policiju i sudstvo) !!! Nema.vajde poslije tragedije izlaziti na proteste!!!Tad ce biti kasno!!!!

/ Najnovije