"Sarajevski dijamant" sklonjen sa Baščaršije nakon kritika: Evo gdje je sada postavljen

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opet loše

Mogli ste ga sakrit iza vrata i ovo je vrlo pogrešno.Treba ga stavit na ulazu u Sarajevo da je vidljiv prilikom dolasks.

Najbolje bi bilo

Kod onih seljačkih, a i lažovskih natpisa Добродошли у Источно Сарајево, град 157 000 Срба који су морали напустити Сарајево. To je prava lokacija za sve vrste laži i primitivizama.

Fishek10

u mene mi dajdza tri ovakva ima...

Fishek9

A moj striko odo ovog matRijala sušaru sagradio, znaš kako kadi ..... uhhhh Ispadne švargla ko duša! A tek krvavice!

Ne pijem dok Paja vozi

Kod onih seljačkih, a i lažovskih natpisa Добродошли у Источно Сарајево, град 157 000 Срба који су морали напустити Сарајево. To je prava lokacija za sve vrste laži i primitivizama. ka Najbolje bi bilo O čemu dijaspore patriote na socijali nego o ratu

Jeni svako dijaspora, moj Paja

O čemu dijaspore patriote na socijali nego o ratu ka Ne pijem dok Paja vozi * Ima nas i iz Ustiprače jarane ...

izov ɒįɒꟼ ʞob mɘįiq ɘИ

O čemu dijaspore patriote na socijali nego o ratu ka Ne pijem dok Paja vozi υtɒɿ o oϱɘn ilɒįiɔoƨ ɒn ɘtoiɿtɒq ɘɿoqƨɒįib υmɘč O

rrrrr

Kod onih seljačkih, a i lažovskih natpisa Добродошли у Источно Сарајево, град 157 000 Срба који су морали напустити Сарајево. To je prava lokacija za sve vrste laži i primitivizama. ka Najbolje bi bilo Ako je to laž nije laž da danas u Sarajevu fali toliko Srba, i da oni koji žive u Federaciji ne smiju da se deklarišu kao rbi, ima ih pet puta manje nego Bošnjaka u R.Srpskoj. To što te istina boli i što od mržnje nisu u stanju da koristiš vijuge, ne znači da su činjenice koje je tebi neprijatno da čiješ laž. To je sve dokumentovano crno na bijelo. Istina boli, a istina je da su mnogi od vas ekstremisti i nacionalisti, srbomrzitelji koji rade na sopstvenu štetu. Draže vam je tuđe zlo nego vaše dobro.

***

***

Koji blam

Dakle, firma se nastavlja reklamirati besplatno, pa ko je ovdje lud? Gradonačelnice, pospi se pepelom, ako već nisi. Fakat si neprofesionalna i naivna, neuka.

Eki dijamant?!

Ovo prodati na buvljaku, neko da napravi ogradu ili kapiju sebi. Ili platiti kome, samo da uzme.

/ Najnovije