Sarajevski ćevap zaštićen kao autohtoni bh. brend: "Želimo s ponosom čuvati ono što je naše"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Okuka

Pa kako vas nije sramota Ćevape napeku i bace sa strane na podgrijavanje Somun ko guma Užas usluga skupo do boli Čevabdžije truju Niko računa ne daje I ovi neradnici će nešto da zaštite? Jestel vi ludi?!?

Luk

svakako zaštititi !!!

I pad je let- u ništavilo...

Od Emerika Bluma, izdanoga Bogića Bogićevića do Sunet-efendije i Skake u suknji rođene Londrc. Historija propadanja i nestajanja u jednoj rečenici.

Lobista iz EU

Sto nijedan portal iz Sarajeva ne pise kako helikopteri iz Srbije ugasise pozare u BiH za par stai? U cemu je problem? Jadni vi okovani mrznjom.

Bosanac, u Bosni ne mere drugovačije

Ljudi, šta je s portalom Slobodne Bosne. Neko ih je srušio - da nisu Putinovci!?

adi

Tuko zrikava, hebo te cevap gledaj smeca po gradu, gledaj fasada, gledaj seljadije, ti s eufatila cevapa **** ti ***** ko te tu postavi, tuko zrikava instagramska

svegopapan

samo se slika s ovim papankama dođu joj i pucaju selfije s njom užas živi

Bosanac

Najjači su mmi ovi što optužuju za mržnju, a slave ratne zločince presuđene za genocid. Pa nemojte miješati kruške i jabuke. Na kraju, požar je ugašen ZAJENDIČKIM naporom naših Oružanih snaga, Helikopterskog servisa RS-a i kolega im iz Srbije - zar ne!

ima li prioriteta igdje?

joj Benjamina ćevapom se baviš, a po Miljackoj po algama možeš uzvodno skijati bez problema, o mirisu da ne govorim...

Nije to to

U Sarajevu su se jako promijenili ćevapi, to nije to o čemu ove gospođe pričaju. Treba uzorke poslati na analizu, iznenadili biste se. Niko u gradu ih odavno ne pravi po originalnoj recepturi koju su zaštitili, zato i jesu loši. Još kada uz njih serviraju neprobavljivi holandski luk.. Somun se još drži.

a ja mislio el-fatihovo?!

kralj stjepan tomašević je ima lanac ćevabdžinica, a i suđuke je mazijo! Zato, - s ponosom čuvati ono što je naše- ! olaham i reisa slinavoga.

mxly

***

Tuner

Turska hrana. Cuj zasticeno. Svasta

Samo u BiH

Toliko su zaštićeni da ih ni u Sarajevu ne prave po zaštićenoj recepturi.

Izgubio sam apetit

Stravična prezentacija, uvijek nekako sklepaju, a*****ski.

Gdhbbh

Tako nasa gradonacelnica za mizernu cifru cuva stan u titovoj ulici

Gdhbbh

***

/ Najnovije