Sarajevo: Od danas nove cijene karata javnog gradskog prijevoza

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

Umjesto da poskupite trebate vi placati gradjanima sto se voze tim doniranim smecem, prljavim, smrdljivim, a vi hop pa 40% gore, rat u ukrajini je kriv, garant **** vam svak ***** nikada je kupiti necu iz principa, najgori, najsugaviji prevoz na planeti imamo, ali cijene ko metro u tokiju

Prijevoz, nekad i sad

Nekad, prije ovog zadnjeg rata, cijena pojedinačne vožnje uvijek je bila niža od cijene dnevne štampe. To je bilo nepisano pravilo u javnom gradskom prijevozu.

Lole

Lazu vala da imamo najjeftiniji javni prevoz!!!! Evo Istanbul metro, trajekt, tramvaj i autobusi 0,90 feninga! Ovo je uzas!

Dino

U Katru javni prevoz 1KM.

/ Najnovije