Sarajevo: Danas najavljeni prekidi u snabdijevanju električnom energijom, pogledajte u kojim ulicama

1
Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Danas najavljeni prekidi u snabdijevanju električnom energijom, pogledajte u kojim ulicama
Foto: EPA - EFE / Električna energija (Ilustracija)

Elektroprivreda Bosne i Hercegovine obavještava građane da su u četvrtak, 8. augusta mogući prekidi ili ograničenja u elektrodistribuciji.

Nadvedeni prekidi se najviše odnose na područje Ilidže.

Prekid će od 7 do 13 sati biti u ulicama Fridriha Kacera, Sastavci, Seada Sinanovića i Terovića.

Saobraćajna nesreća na magistralnom putu u BiH: Dvije osobe povrijeđene

Saobraćajna nesreća na magistralnom putu u BiH: Dvije osobe povrijeđene

Prekid će od 7 do 15 sati biti u ulicama 6. aprila, Derviš Paše Bajezidagića, Dobrinjska, dr. Halid Bega Hrasnice, Džemala Bijedića, Ejuba Sarajkića, Generala Izeta Nanića, Hrasnica, Hrasnička, Hrasnička cesta, Igmanskih bataljona, Igmanskog partizanskog bataljona, Izeta Musića, Kurta Schorka, Latička, Put Famosa, Stari Drum, Stup, Stupska, Stupska Petlja, Trg 6. aprila, Trg branilaca Hrasnice, Zdenka Markulja i Školska.

Prekid će od 8 do 14 sati biti u ulicama Blažuj, Blažujski Drum, Četvrte viteške brigade, Konaci, Lužansko Polje, Plandište i Vreoca.

Također, najavljeni su radovi u Vogošći, tačnije na lokacijama Branilaca Hotonja, Donji Hotonj, Donji Hotonj I, Mitra Šućura te Ramiza Alića. Ovi radovi najavljeni su od 20 do 22 sata.

Radovi na elektrodistributivnoj mreži izvodit će se i u općini Centar u periodu od 7 do 10 sati ujutro i to u ulicama Branilaca Sarajeva, Hamze Hume, Kulovića, Maršala Tita, Mis Irbina, Radićeva, Reisa Džemaludina Čauševića, Skenderija te Crna Rijeka.

Planirani su radovi i u Novom Gradu u periodu od 7 do 14 sati i to u ulicama Viteška, Safeta Ahmetspahića, Profesora dr. Ramiza Velića, Numan Paše Ćuprilića, Brezanska, 8. mart te Braće Čamdžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije